Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for at han ikke skal mase mer om å ha sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En kompis av meg spørr meg alltid om å h sex men jeg vill egentlig ikke for jeg liker ikke de etter å ha blitt ut satt for overgrep av en annen gutt på fest. Men kompisen min maser så mye at jeg har har sakt ja en eller to ganger selv om jeg ikke vill, bare fordi han maser... Hva kan jeg gjøre for at han ikke skal mase mer?

SVAR

Besvart 28.09.2017 20:01:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige i. Kanskje har du vært i en situasjon der du ikke har greid å sette de grensene, for eksempel på en fest. Det er ennå vanskeligere om du ikke er edru. Du kan få hjelp.

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle