Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å få den erect.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for første gang er jeg i et stabilt forhold, jeg er veldig glad i jenta og finner henne tiltrekkende. Problemene oppstår dessverre når det kommer til samleie, jeg vet ikke om det er av psykiske årsaker men jeg sliter med å få den erect. Ved flere forsøk kommer jeg frem til at det ikke går, jeg prøver så godt jeg kan og forsikrer henne at det ikke er hun som er problemet. Dette har nå skjedd flere ganger og det er kipt for oss begge. Jeg har aldri hatt disse problemene før med andre jenter. Og når jeg onanerer er det heller ikke noe problem å få ereksjon. Det er blitt et såpass stort problem at jeg vurderer å dra til fastlege og forhøre meg om potensmidler, er dette noe å anbefale eller ville det hatt en beklagelig bieffekt? Takker for svar.

SVAR

Besvart 29.09.2017 18:34:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle