Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor han alltid får ereksjon når jeg ligger oppå han eller når vi kysser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er jente (16) og har en kjæreste på (14). Jeg er hos kjæresten min nesten hver helg og vi har på en måte sex hver gang vi er sammen(men vi bruker tøy så det er bare bevegelsene, men jeg blir alltid så kåt og ønsker egentlig at vi kunne hatt sex for hver gang han beveger seg oppå meg stønner jeg for det føles så godt og kjenne den harde ereksjonen hans mot underlivet mitt. hva er galt med meg?). Vet ikke hvordan jeg skal fortelle dette til kjæresten min (han er 14 og nesten nettopp kommet i puberteten), men jeg kjenner alltid at han har ereksjon og han er alltid så ivrig når han beveger seg oppå meg... (PS vi har ikke hatt sex det er bare bevegelsene liksom) Jeg lurere også på hvorfor han alltid får ereksjon når jeg ligger oppå han eller når vi kysser? Hva er greia med at han alltid tungekysser meg (i starten av forholdet var det bare vanlige kyss, men nå er det dype tungekyss og sex bevegelser)?

SVAR

Besvart 01.10.2017 15:46:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Puberteten starter som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter. Det er umulig å forutse hvor raskt endringene i kroppen kommer til å skje, men rekkefølgen på endringene er ganske forutsigbar. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle