Hopp til hovedinnholdet

Er det noen andre måter jeg kan tilfredsstille han på?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem! Jeg har akkurat fått meg kjæreste, og han er det beste som har skjedd meg. Siden begge to er under den seksuelle aldersgrensa, har vi bestemt oss for å vente litt. Men vi koser oss likevell. Han pleier å slikke meg, og det er helt fantastisk! Men jeg har lyst til å gjøre noe i gjengjeld også. Han er veldig ofte kåt, men jeg synes det er litt skummelt å suge tissen til noen. Er det noen andre måter jeg kan tilfredsstille han på? Han blir også veldig kåt mens vi er ute blant folk. Er det noe jeg kan gjøre da? Går det ann å bare "dytte" den ned? Er det godt, eller er det bare vondt?

SVAR

Besvart 02.10.2017 19:10:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle