Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mye utflod som ikke lukter godt - er det noe galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har mye utflod, man kan liksom lukte det gjennom buksa. Har hatt dette i ca 2 år,tør ikke å gå te lege. Men når jeg lukter oppi trusa lukter det ikke akkurat godt, har hørt der skal lukte friskt. Men det lukter heller ikke fisk. Av og til kan det faktisk være klumpete, men det er hvitt/gult. Hva skal jeg gjøre? Når en gutt skal fingre meg vil jeg ikke at han ska kjenne at det er helt vått i trusa av utflod. Jeg har begynt å fingre nå i det siste, men fingrene mine lukter ikke godt. Er det noe galt? Tør ikke gå te legen. For hva skal jeg si?

SVAR

Besvart 02.10.2017 20:51:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle