Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg og kjæresten min som er like gamle ha sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og jeg har en kjæreste på 14 år. Vi har vært sammen i nesten 10 måneder. En gang når han sov hos meg fingret han meg, men jeg syntes det var greit, han sa at jeg bare måtte si ifra hvis det ikke var greit for meg. jeg har også lyst til å ha sex med han og han har også lyst til å ha sex, men vi er bare 14 år, det er det jeg tenker mest på, at vi er 2 år for små til og ha oss. Blir det galt av oss og ha oss når vi er 14 år selvom vi stoler veldig på hverandre?

SVAR

Besvart 03.10.2017 10:58:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Før du velger prevensjonsmetode

Enten om du har begynt å ha sex eller tror det snart kommer til å skje - det finnes mange prevensjonsmetoder å velge mellom for å unngå graviditet.

 

Les mer
account_circle