Hopp til hovedinnholdet

Kan det være kjønnsvorter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) I ca 13 års alderen da jeg begynte å studere underlivet så jeg en slags hudklump med masse hudfliker stikke ut fra vagina åpningen min. Har ikke turt å sjekke dette før men da jeg var hos helsestasjonen sa de at det kunne ligne kjønnsvorter noe jeg har svært vabskeig for å tro, , både fordi jeg umulig kan ha blitt smittet gjennom sex og fordi jeg ikke har noen andre synlige vorter. Eneste er at jrg har noen nupper liksom Påå innsiden av låret/skrittet: 1. Kan man bli født med kjønnsvorter? Siden jeg ikke hadde sex før jeg var 17 år første gang, og har kun hatt sex med El som er jomfru? 2. Når jeg blir kåt trekker denne hudfliken seg tilbake og det har aldri vært noe problem å sette inn tampong etc. Gjør heller ikke vondt å sette inn tampong. Så hva i all verden kan dette være? Føler meg redd for å ha smittet en jeg liker kjempegodt med kjønnsvorter men skjønner heller ikke hvordan det kan være det det er. (Skal sjekke hos gynekolog men ville høre her først)

SVAR

Besvart 04.10.2017 22:06:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Intimbarbering gjør at jenters kjønnsorgan blir mer synlig, og mange jenter er usikre på om kjønnsorganet deres er normalt. Hva hvis den ene kjønnsleppen er større enn den andre, eller hva hvis de indre kjønnsleppene henger utenfor de ytre? Alt sammen er like normalt!

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle