Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter så sykt med å få ereksjon når jeg skal ha sex. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter så sykt med å få ereksjon når jeg skal ha sex, og hvis jeg først får det varer den maks 2-3 minutter. Opplever det sinnsykt kjedelig da jeg faktisk blir stressa når jeg skjønner at en jente er på vei til å bli med hjem fra byen, og tankene begynner å gå om hva om jeg ikke får det til igjen og hvor flaut det er. Vet det sitter i hodet, men har virkelig prøvd alle metoder for å ikke stresse eller i det hele tatt tenke på det, men intet ser ut til å fungere. Problemet oppstår også noen ganger, men ganske sjeldent, når jeg skal onanere; jeg sliter med å bli ordentlig hard.. Hva kan jeg gjøre?? Er Viagra et alternativ i så ung alder eller er det uaktuelt? Hvor evt får jeg tak i slike fosfodiesteraser? Hilsen stressa type

SVAR

Besvart 03.10.2017 18:46:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle