Hopp til hovedinnholdet

Kan en få orgasme bare ved sleiking? Hvorfor var det så deilig første gang? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har cerebral parese det gjør at ikke kan delta i lek og aktiviteter som andre jenter derfor kommer de ikke på besøk. Jeg snakker fint med dem på skolen. Men en gutt som aksepterer meg har blitt min kjæreste 15år, det hadde jeg aldri trodd at skulle skje. Jeg spurte mamma om han kunne overnatte, jeg tenkte på gjesterommet men slik tolket ikke mamma det. Så 2 dager senere sa hun at etter å ha tenkte seg godt om. Hadde hun kommet frem til at det skulle ha få lov til, siden hun likte han, stolte på han, jeg måtte ta godt vare på de få venne jeg hadde og det var nok godt for vårt forhold. Så legen satte inn en p stav og jeg fikk Cerazette som jeg skulle ta samtidig første uken siden Cerazette beskyttet mot graviditet etter 2 døgn. På Lørdag overnattet han han begynte medå ta meg på brystene og fingret meg så sleiket han meg lenge da fikk jeg sammentrekninger kan en få orgasme bare ved sleiking? Fikk i allefall det når vi pulte. Hvorfor var det så deilig første gang? Ikke noe vont?

SVAR

Besvart 04.10.2017 17:50:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle