Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde seksuell omgang med en prostituert

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Var på guttetur til Amsterdam, og ble meget full. Endte opp på ett bordell der jeg hadde seksuell omgang med en prostituert dame. Brukte kondom under hele samleiet, heldigvis var jeg ikke edru nok til å få full ereksjon så vi klarte ikke å ha vaginalt samleie. Endte opp med at hun sugde meg for en liten stund(med kondom). Jeg mener å huske at jeg utførte oralsex på henne i max 5 sekunder, dette gjør meg litt nervøs da jeg vet Hiv kan smitte ved oralsex osv. Har ingen sykdommer fra før eller noen sår/rifter i munnen. I hvor stor grad bør jeg være bekymret? Hilsen gutt 20

SVAR

Besvart 05.10.2017 13:49:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Om hiv og aids

Her kan du lese om hiv, hvordan det smitter og ikke smitter, hvordan du kan beskytte deg mot smitte og hva du kan gjøre om du har utsatt deg for smitte eller allerede er smittet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle