Hopp til hovedinnholdet

Hei jeg er jente på 13år har veldig lyst å ha sex med kjæresten min på 15 og han har lyst med meg. Men det som har holt meg tilbake er at jeg var redd for å bli gravid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 13år har veldig lyst å ha sex med kjæresten min på 15 og han har lyst med meg. Men det som har holt meg tilbake er at jeg var redd for å bli gravid. Så tidlig i forholdet så vil jeg ikke gå til mamma og spørre om p-piller. Så jeg snakket med helsesøster på skolen. Men hun sa at hun ikke skrive ut. Dessuten var helsestasjonen for ungdom stengt i høstferien hun ordnet avtale med min fastlege. Så jeg var hos hun i går. Hun sa at hennes erfaring med p-piller i min alder var at ofte glemme ta de til tiden, hun hadde ikke samvittighet jeg ble gravid. Men hun ville likevel hjelpe. Hun ga meg resept Cerazette om jeg skulle glemme ta dem til tiden så måtte ta dem så raskt jeg husket. Siden jeg hadde pengene 369 så satte hun inn Nova t-380 spiral som backup uansett lurt de som absolutt ikke kunne bli gravide hadde dobbelt. Varer forholdet etter 6 mnd at jeg tar med meg mamma så kan vi diskutere p-stav. Kjæresten er på høstferie men jeg begynte nå? Er jeg sikker nå?

SVAR

Besvart 03.10.2017 17:19:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle