Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg leve med sexlysten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er bifil og har ingen kjærste nå. Hadde en kjærste da jeg var 15 og vi hadde sex, men vi slo opp noen månender senere, og jeg har ikke hatt sex siden. Jeg har tre gode venner i klassen min. To kjekke gutter og en veldig fin jente. Greia er at jeg er en ganske sexuel person og vil gjerne ha sex. Jeg har veldig lyst til å ha sex me de to guttene og hun ene vennina mi. De er skikkelig sexy alle tre. De vet jeg er bifil. Men jeg kan jo ikke spørre dem heller. Jeg tenker på dem når jeg runker, men jeg kan jo ikke akkurat voldta dem heller! Og jeg kan hvertfall ikke prostituere meg. Hvordan skal jeg leve med sexlysten? Er ikke så entusiastisk med å bruke Tinder. Og det er vanskelig å ikke få ståpikk når jeg ser guttene kliss nakne i garderoben.

SVAR

Besvart 05.10.2017 13:12:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle