Hopp til hovedinnholdet

Jeg har over en lengre periode opplevd at potensen gradvis har sviktet litt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har over en lengre periode opplevd at potensen gradvis har sviktet litt. Startet for mange år siden, med at den ikke alltid ble helt stiv når jeg onanerte men ikke så mye og ofte at det var et problem. Har ikke hatt morgenbrød på sikkert over 1 år. Nå det siste året svikter den ofte både under sex og onani. Noen ganger blir den knapt halvstiv. Mens noen ganger blir den skikkelig stiv ved sex. Er over gjennomsnittlig glad i sex og er tent hver gang. Ofte kommer jeg veldig tidlig (15-20 sek) ved sex. Har et sunt kosthold, røyker/snuser ikke, drikker svært sjeldent alkohol og trener masse. Sykler ganske mye, men det har jeg gjort i de siste 10 årene Hjelp! Mann 20

SVAR

Besvart 05.10.2017 17:09:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Å komme for fort

Sliter du med at sædutløsningen kommer for raskt? Eller har du en kjæreste som sliter med det? Her kan du kanskje finne noen råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle