Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sykt lyst på sex. Er det rart? Er jeg for ung?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har sykt lyst på sex. Er det rart? Er jeg for ung? Jeg har ofte hatt sex drømmer og fantasier i det siste, men ingen vet det da. Mamma hadde klikka hvis jeg hadde hatt sex, har hun lov til å bestemme det? Og ofte når jeg har sånne sex drømmer og fantasier, så er det liksom med eldre gutter (liksom rundt 20-30 åra) er det rart? Er jeg ekkel eller noe sånt som har sånne tanker og drømmer?

SVAR

Besvart 05.10.2017 17:30:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle