Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hadde ubeskyttet sex for 3 uker siden. De siste 2 ukene har det svidd når jeg tisser og det svir og klør overalt i underlivet litt. Etter jeg har tisset og skal tørke meg svir det med en gang papiret berører meg. Jeg klarer ikke smerten mye lengere for det er veldig vont. Det er til og med ukonfertabelt å sitte. Hva skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hadde ubeskyttet sex for 3 uker siden og de siste 2 ukene svir det når jeg tisser og d svir å klør overalt i underlivet litt. Etter jeg har tisset og skal tørke meg svir det med en gang papiret berører meg. Jeg klarer ikke smerten mye lengere for det er veldig ont å til å me ukonfertabelt å sitte. Hva skjer?

SVAR

Besvart 09.10.2017 10:42:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle