Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg skaffe bleier uten å bli dømt av noen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke vilken kategori dette tilhører men jeg håper på best svar her. Jeg er en 13 år gammel gutt som har ''bleie fetisj'' og jeg blir tent av å tenke på å ha på bleie. Jeg runker (masturberer) til videoer av jenter som gjør fra seg i bleier. Jeg har aldrig hatt på en bleie siden jeg merket denne ''fetisjen'' og jeg lurer på hvor jeg kan få bleier som passer uten å bli dømt av andre. Venlig hilsen nysgjerrig tennåring Takk for svar

SVAR

Besvart 08.10.2017 18:09:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle