Hopp til hovedinnholdet

Jeg har begynt med Yasminelle p-piller. Egentlig hadde vi tenkt vente til 8 dagen. Men i går så ville vi prøve for første gang han brukte ikke kondom og trakk seg ut før utløsning. Jeg tok en Norlevo

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei vi er 15år gamle og kjærester. Vi har begge Aspberger og ADHD. Våre mødre samarbeidet om oss så vi ble kjent. Så en dag lurte mamma på hvor jeg er og ringte min kjæreste sin mor for tilfeldigvis om jeg var hos hennes sønn. Men hans mor lurte på hvor han var? Så de lette etter oss og fant oss. Du ble veldig sure på hvorfor vi holdt det skjult? Vi var begge redde for at de ikke ville tillate at vi var kjærester. Vi har samme psykiater som de tok oss med til. Som sa at det var fyfy vi hadde holdt det skjult. Men bra vi kunne glede oss kjæresteforhold siden vi forstod hverandre. Viktig vi ikke var for ofte og lenge sammen så vi sleit oss ut sosialt. Viktig var det at det ikke ble barn ut av det. Så jeg begynne på Yasminelle p-piller siden mamma hadde god erfaring med Yasmin. Egentlig hadde vi tenkt vente til 8 dagen. Men i går så ville vi prøve for første gang han brukte ikke kondom og trakk seg ut før utløsning. Jeg tok en Norlevo angrepille like etter sex? Hvor stor fare graviditet?

SVAR

Besvart 11.10.2017 11:46:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle