Hopp til hovedinnholdet

Sannsynlighet for å få gonore hvis jeg har sex med en dame som har gonore?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei hvor stor sannsynlighet er det for å få gonore hvis jeg har sex med en dame som har gonore. Satte på kondom først og så fingret jeg henne, så hadde vi samleie og så tok jeg av kondomen med hånden jeg fingret henne med. Så gikk jeg og vasket hendene med vann og såpe. Så tok vi farvel og hun gikk. Jeg tok så en dusj og vasket penis med vann og intimsåpe. Resten av kroppen med vanlig såpe og vann. gir fingring stor fare for kjønnsykdommer? Damene trenger jo ofte det for å bli kåte og våte så de kan ha samleie i skjeden uten å bli sår der Kan vask beskytte litt mot gonore? vil sette meget pris på svar

SVAR

Besvart 12.10.2017 18:23:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Plikter og rettigheter - kjønnssykdom

Gonoré, klamydia, hepatitt B og C, syfilis og hiv-infeksjon er definert som allmennfarlige smittsomme infeksjoner etter smittevernloven. Dette medfører en del plikter og rettigheter for lege og pasient.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle