Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å være oftere kåt og bli mer kåt. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ønsker å være oftere kåt og bli mer kåt osv.. har verdensbeste «ny» kjæreste, har kjent han mange år osv, vi har kjempe bra sex, begge kommer og jeg er veldig tiltrekt av han, men nå føler jeg meg aldri spesielt kåt.. har stresset mye siden skolestart og slikt men savner virkelig å være veldig kåt og glede meg til sex og slikt.. jeg vil helt enkelt bare bli mer kåt. Og jeg har prøvd slike tips på nette som å onanere mer eller se porno osv.. funker ikke i det hele tatt.. hjelp takk:(

SVAR

Besvart 12.10.2017 18:47:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Erogene soner

Mange snakker om erogene soner, men hva er det egentlig, og hvor de befinner de seg?

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle