Hopp til hovedinnholdet

Jeg fantaserer mer og mer om å kile en nabokvinne under føttene, bør jeg fortelle hva jeg føler og be om å få prøve å kile henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har veldig ofte den samme drømmen. Jeg legesssistent og skal ta noen hudprøver fra mellom tærne til en nabokvinne jeg kjenner. Hun er barfot og sitter med bena i et stativ fastet til skrivebordet så føttene hennes er midt på bordet. Jeg griper en bommullspinne i hver hånd og begynner å stryke dem under og mellom tærne hennes. Tærne sprikte, hun sperret opp øynene og åpnet munnen i et hvin etterfulgt av vill latter. Jeg ble overrasket over reaksjonen hennes og trakk til bomullspinnene. Du må ikke kile meg, jeg er så kilen under føttene og tærne. Jeg følte plutselig opphisselse av å kile henne så heg fortsatte. Hun ble hysterisk og jeg våknet med et orgasmeskrik og var plask våt i kjønnet. Siden da har jeg fantasert mer og mer om å kile henne under føttene. Det tenner meg mer enn noe før. Bør jeg fortelle hva jeg føler og be om å få prøve å kile henne? Hun er mye eldre enn meg. Over 60.

SVAR

Besvart 13.10.2017 13:11:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle