Hopp til hovedinnholdet

Men hvordan kan det å se noen bli kilt under føttene gi sexuell nytelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg så en vido på YouTube der 2 søsken rullet sin tante i 50-årene inn i plastik så kun hodet og føttene hennes stakk ut. De fjernet strømpene hennes og begynte å kile henne under føttene. Hver deres fot. Kvinnen ble raskt temmelig hysterisk men kilingen stoppet ikke før etter 10-12 minutter. Da jeg fikk orgasme gikk det opp for meg at jeg satt og fingret med meg selv. Jeg ble vilt opphisset av å se henne bli kilt. Jegcdåvden flere ganger etterhvrandre og fikk flere orgasmer. Noe så godt. Men hvordan kan det å se noen bli kilt under føttene gi sexuell nytelse?

SVAR

Besvart 14.10.2017 07:49:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle