Hopp til hovedinnholdet

Er litt forvirret om livmortapp. Har dette noe med syklus å gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere:) Jeg er litt forvirret om livmortapp,mormunn og sånn.Jeg har trodd at jeg har hatt tappen langt nede for noe har liksom vært i veien i samleie men på GU var alt normalt.Har dette noe med syklus å gjøre? Jeg har aldri før blitt "tatt bakfra" men så lot jeg det skje.Er det sånn at skjeden blir mer åpen,strukket og tilgjengelig da?Det som er rart er at han har veldig mye større penis enn tidl.partnere men nå var det helt uproblematisk.Men penisen hans henger rett nedover i en bue,kan det ha noe å si?Leste et sted at "livmortappen kan bli helt myk og at penis hvis den er ekstra stor kan gli forbi den og komme ekstra dypt i skjeden noe som kan gi sterke orgasmer(mormunn/livmororgasme).Jeg lurer på om det skjedde for det var en helt ny veldig deilig følelse! jeg kjente tydelig at det var bare godt selv når han kom helt inn.Men noen syns det er bare vondt også?

SVAR

Besvart 15.10.2017 16:13:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle