Hopp til hovedinnholdet

Er veldig kåt på bestevennen min og han er ein sånn kåt type hvis du skjønner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er veldig kåt på bestevennen min og han er ein sånn kåt type hvis du skjønner. Me har sendt nudes noen ganger og han har tatt på meg på plasser som er private om du skjønner. Eg har følelser for han og har lyst til å ha sex med han. På skulen en dag, sa han "at han kunne ha sex med hvem som helst. Hvis personen er stygg setter han bare en pose over hodet". Det gav meg et håp. Eg vil ha sex me han men veit ikkje kossen eg kan få da til. Kan du hjelpa meg?

SVAR

Besvart 15.10.2017 16:16:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle