Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sendt nudes på snap til en gutt. Nå angrer jeg. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har et problem.. Jeg har et langtdistanseforhold med en gutt som er ett år eldre. Vi har nå vært sammen i over 1/2 år. Vi har hatt sex, og begge er to litt kåte personer. Avstanden har ført til dirtysnappimg, som igjen har ført til nudes (har sendt litt ofte). Nå er jeg veldig stressa. Bildene blir jo ikke fjernet for godt, og jeg vet det kan ødelegge resten av livet mitt om noen av det kommer ut. Og jeg vet ukke hva jeg skal gjøre. Har snakket med typen og sagt at jeg ikke er komfortabel med å sende mere, noe han respekterer fullt og helt. Hjelp meg. Jente 15

SVAR

Besvart 20.10.2017 12:03:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle