Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd andre skal få vite at jeg g fetteren min har hatt sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Når man er barn er det normalt og være kåt og gjøre dumme ting. Jeg og fetteren min har befølt og sugt hverandre og jeg lurer på hvordan kommer det til og bli når vi bli store? Man glemmer jo ikke bare sånne ting. Jeg er skikkelig redd for at noe skal få vite det. Vi lovte og ikke si det til noen. Hva skal jeg gjøre jeg tenker veldig mye på hva som skjer når jeg blir stor og møter han osv

SVAR

Besvart 15.10.2017 12:42:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter sex?

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel kan noen oppleve å angre etter at de har hatt sex med noen. Ungdomsjournalist Julie skriver mer om dette.

 

Les mer
account_circle