Hopp til hovedinnholdet

Hvordan har man sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på 3 ting 1 hvordan har man sex? Kjæresten min ønsker å ha det med meg men jeg er klar får det men problemet er at jeg vet ikke hvordan sex er og føles. 2. Er det normalt at på min alder ser på porno og kan man få bot av det. 3 Når jeg er på skolen i timen og i friminuttet driver kjæresten min å ta meg på rompa å begynner å kysse meg etter det begynner han å kline med meg. Tørr ikke å bli sett fordi de kommer til å si fra å det vil jeg ikke. Trenger hjelp !!

SVAR

Besvart 16.10.2017 16:00:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle