Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg og typen fikk begge for en uke siden bekreftet klamydia. Vi går begge på en 7 dager antibiotikakur. Hadde sex med kondom på 5.dag og kondomen sprakk. Er jeg nå smittet å nytt? Jeg er redd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og typen fikk vite for litt over 1 uke siden at vi begge har klamydia, og vi går nå på en 7 dagers antibiotikakur som består av en pille hver morgen og en pille hver kveld som vi skal ta. Vi har nå bare 2 dager igjen av kuren, og vi har klart å holde oss uten sex frem til idag. Vi hadde selvfølgelig sex med kondom, men kondomet sprakk og nå vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Er jeg nå smittet på nytt eller er det stor sannsynlighet for at mye av klamydiaen er borte etter 5 dager på kuren? vi har 4 piller igjen og ta og jeg er så redd at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre!

SVAR

Besvart 15.10.2017 14:18:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle