Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei! Jeg og typen fikk begge for en uke siden bekreftet klamydia. Vi går begge på en 7 dager antibiotikakur. Hadde sex med kondom på 5.dag og kondomen sprakk. Er jeg nå smittet å nytt? Jeg er redd?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og typen fikk vite for litt over 1 uke siden at vi begge har klamydia, og vi går nå på en 7 dagers antibiotikakur som består av en pille hver morgen og en pille hver kveld som vi skal ta. Vi har nå bare 2 dager igjen av kuren, og vi har klart å holde oss uten sex frem til idag. Vi hadde selvfølgelig sex med kondom, men kondomet sprakk og nå vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Er jeg nå smittet på nytt eller er det stor sannsynlighet for at mye av klamydiaen er borte etter 5 dager på kuren? vi har 4 piller igjen og ta og jeg er så redd at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer