Hopp til hovedinnholdet

Det er helt sextørke med kjæresten min, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

altså jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. mitt forhold er det så lite sexuelt, man kan nesten kalle det global tørke. er forholdet til meg å kjæresten min på vei til å dø ut eller har hun bare aldri lyst jeg beggynner hvertfall å miste lysta på henne for hun blir - bare mindre og mindre interisert i meg (sexuelt). når jeg spør henne . så sier hun nei orker ikke og jeg sier greit i morgen da ja sier hu dagen etter sier hun bare det samme hver dag det siste året jeg spør er det noe galdt siden du ikke vill nå heller nei sier hun. vi har hvert sammen i over 2 år nå, vi har hatt sex kanskje 4 ganger på 2 år. kan du gi meg noen råd før jeg gjør noe dumpt :) mhv gutt 20

SVAR

Besvart 16.10.2017 17:04:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle