Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å bli kåt og å få orgasmer, hva kan vi gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 18 år som trenger noen råd. Kjæresten min og meg sliter litt med sexlivet vårt, grunnen er at jeg sliter med å bli kåt og komme. Jeg har lest litt på nettet at det kan være pga jeg går på p-piller at sexlysten kan svekkes. Jeg elsker denne gutten mer enn noe annet her i verden og syns det er frusterende at jeg sliter veldig med å bli kåt. Vi har prøvd og se på porno sammen, det funker veldig bra med sexlysten med er veldig sjeldent jeg kommer. Han er veldig flink til å forføre meg sexuelt, han bruker fingrene og tunga. vi har prøvd forskjellige stillinger men er sjeldent noe fungerer. Har dere noen råd ? Hilsen jente 18 og gutt 19 :)

SVAR

Besvart 16.10.2017 17:40:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle