Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på litt rundt orgasmer og hvordan jeg kan oppnå ulike typer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, (jente, 17) jeg syns det er spennende å utforske min seksualitet. Derfor lurer jeg på litt rundt orgasmer og hvordan jeg kan oppnå ulike typer. Jeg kan oppnå klitorisoegasme når jeg onanerer. Hvis jeg stimulerer klitoris samtidig som jeg blir penetrert i skjeden blir følelsen noen ganger litt bedre og sterkere og mer gjeldene i hele underlivet og ikke bare lokalisert rundt klitoris. 1. Spm: Ut i fra dette lurer jeg på om jeg kan få vaginal orgasne uten stimuli av klitoris. Jeg har aldri opplevd vaginal orgasme, men ønsker veldig å få det. Jeg har hatt flere partnere jeg har følt meg trygg på, men uten stimuli av klitoris kommer jeg ikke. 2. SpmJeg lurer også på om jeg kan få orgasme ved slikking. Vil ikke dette være "hard" nok stimuli av klitoris siden tungen ikke kan gi like hardt trykk? 3. Spm er om jeg kan oppnå orgasme på noen andre måter. Jeg tenker da på multiorgasmer eller serieorgasmer eller sprut/gpunktorgasmer eller annet.

SVAR

Besvart 17.10.2017 14:37:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle