Hopp til hovedinnholdet

Har i ca 2 uker hatt en «sprekk» under forhuder rett under penishodet med et slags hvitt belegg. Det klør litt. Har hatt ubeskyttet sex for en stund siden. Er dette noe som kommer av at penishodet «skiller» seg fra forhuden, det ligner på en sprekk? Eller kan det være en seksuelt overførbar sykdom? Kan man kjøpe salve selv om man ikke har fått påvist hvilken sykdom det er av lege? Har ikke lyst til å nevne det for foreldre fordi det er flaut. Takk!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i ca 2 uker nå hatt en «sprekk» under forhuder rett under penishodet med et slags hvitt belegg. Det klør litt men det forekommer nok av at jeg er litt bekymret over det. Har hatt ubeskyttet sex for en stund siden. Er dette noe som kommer av at penishodet «skiller» seg fra forhuden eller noe, siden det ligner på en sprekk? Eller høres det ut som en sex sykdom? Kan man kjøpe salve selv om man ikke har fått påvist hvilken sykdom det isåfall er av lege? Har ikke lyst til å nevne det for foreldre fordi det er flaut. Takk!

SVAR

Besvart 16.10.2017 18:31:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle