Hopp til hovedinnholdet

Jeg har de siste månedene slitt med smegma. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har de siste månedene slitt med smegma. Hadde det i liten grad når jeg var yngre, før det forsvant. Men så har det altså kommet tilbake nå, i relativt stor grad. Finner det så og si hver dag og er ofte spesielt mye etter jeg har onanert. Har slitt med det siden begynnelsen av året, om jeg ikke husker feil. Hygiene vanene mine har ikke forandret seg, så hvorfor har jeg fått det igjen? Er det normalt å ha det i 20 årene? Det lukter også ganske ille fra penis, selv når det ikke er noe Særlig smegma å se. Jeg lukter det godt når jeg står oppreist og urinerer f.eks. Er dette bare vanlig smegma eller kan det være en kjønnssykdom? Har ingen smerter eller annen unormal aktivitet der nede (rødhet etc) og Hadde sist sammleie på nyttårsaften.

SVAR

Besvart 16.10.2017 15:11:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle