Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei. Jeg er en jente på 13, som har en kjæreste på 13 også. Ble sammen for en uke siden. Vi er trygge på hverandre og jeg liker han godt. Føler meg klar for sex og ønsker det. ER kjemperedd for å bli gravid. Hva kan jeg gjøre med dette?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 som har en kjæreste på 13 også. Vi ble sammen for en uke siden gjennom venner på snap. Ja vi sendte ting hvis du skjønner hva jeg mener. Ivertfall han skriver til meg at vi må ha sex engang. Dette har jeg faktisk lyst til. Vi er trygge på hverandre og alt det. Vet vi bare er 13 men jeg vil dette, jeg bryr meg egt ikke om sånn <den rette> men mer som at jeg vil ha det. Og jeg liker denne gutten veldig godt. Men er kjempe redd for å bli gravid. Hva skal jeg gjøre med alt dette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer