Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg er en jente på 13, som har en kjæreste på 13 også. Ble sammen for en uke siden. Vi er trygge på hverandre og jeg liker han godt. Føler meg klar for sex og ønsker det. ER kjemperedd for å bli gravid. Hva kan jeg gjøre med dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 som har en kjæreste på 13 også. Vi ble sammen for en uke siden gjennom venner på snap. Ja vi sendte ting hvis du skjønner hva jeg mener. Ivertfall han skriver til meg at vi må ha sex engang. Dette har jeg faktisk lyst til. Vi er trygge på hverandre og alt det. Vet vi bare er 13 men jeg vil dette, jeg bryr meg egt ikke om sånn <den rette> men mer som at jeg vil ha det. Og jeg liker denne gutten veldig godt. Men er kjempe redd for å bli gravid. Hva skal jeg gjøre med alt dette?

SVAR

Besvart 19.10.2017 16:22:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan bruker du kondom?

Kondom brukes på penis under sex for å unngå graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner. Det er det eneste sikre prevensjonsmiddelet som gutter kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
account_circle