Hopp til hovedinnholdet

Hei:) Går det ann at penisen til gutten ikke får plass inni jenta? Jeg tror jeg er ganske trang, j...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:)
Går det ann at penisen til gutten ikke får plass inni jenta? Jeg tror jeg er ganske trang, jeg får ikke plass til så mange fingre. Det er også noen andre som sa at jeg var veldig trang. Jeg er litt redd for at kjæresten min ikke kommer inn i meg når vi skal ha sex. Kjæresten min er 16, jeg vil ha sex så da er det vel ikke ulovlig? Jeg fyller jo 16 til sommeren, må vi vente helt til da?!

Jeg har pratet med noen gutter på msn, de spør meg hele tiden om vi ikke skal ha sex sammen, jeg liker ikke at de spør om sånt for jeg kjenner de jo ikke. Det er også noen som sier de skal betale hvis jeg ligger med dem. Men jeg vil ikke det. Han ene ble kjempe sint når jeg sa at jeg ikke ville det. Jeg er redd for at han finner ut av hvor jeg bor og sånt. Kan folk finne ut hva jeg heter og hvor jeg bor, kan de finne ut av det ved hjelp av msn adressen min? Nå har jeg slettet dem fra msn og sånn, men er redd for at de finner ut hvor jeg bor!

Vennene mine synes at sex er ekkelt og ler fortsatt av sånne mensen ting(bind og tampong ting). Jeg føler de er så barnslige! Er det normalt at jeg ikke synes sex og onanering er ekkelt?

SVAR

Besvart 18.01.2009 15:32:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle