Hopp til hovedinnholdet

Når eg bestiller gratis kondomer så kommer det ikkje i posten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når eg bestiller gratis kondomer så kommer det ikkje i posten. Eg sender in søknaden og svarer OK norr eg får melding men likevel så får eg ikke dei. Skal det komme fleire meldinger etter å ha svart OK eller? Dobbeltsjekker alltid. Svarer på meldingene med «OK» i hermetegn men skal det svarest i hermetegn? Har snakket litt med kjæresten min og skal kanskje ha sex i løpet av 2018 men er vi for unge til sånt? Håper på svar raskt. Flott side foresten!

SVAR

Besvart 21.10.2017 10:35:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle