Hopp til hovedinnholdet

Det ble "for godt" å jeg "kom" etter ca. et halvt min. Veldig pinelig! Lurer på hva/om noe feiler meg?

Gutt 16 år
 

Spørsmål
Hei.
jeg er en gutt på 16 år. For ca. 1 år siden var jeg sammen med ei jente. Da hadde vi (jeg) en hendelse som ikke var så veldig gøy. 1 måned etter at vi ble sammen så jeg og hun en film med noem venner. Etter en stund tok hun handa ned i buksa mi å begynte å "kose" med penisen min. Det ble "for godt" å jeg "kom" etter ca. et halvt min. Veldig pinelig! Lurer på hva/om noe feiler meg? Dette var første og ensete gangen jeg har hatt noe som ligner på "sex" med noen. En av grunnene er at jeg er redd for å drite meg ut sånn igjen.. Er det en måte jeg kan øve meg til å kontrolere meg selv på? Eller kan dette bare vært settingen jeg var i (at jeg satt i mørket sammen med kammerater og hu. + at jeg hadde også vært ute å trent så jeg var sliten og trøtt. kan dette ha noe med saken å gjøre?)

(vi er ikke sammen mer nå.)

Også lurer jeg på om alkohol kan påvirke sex? F.eks at man holder lengre eller kortere ut før man kommer. Tenker i fest sammenheng.

Og hvor stor penis er "normalt" å ha som en 16 åring?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det "feiler" jo slett ikke deg noe... Å få utløsning av "kosing" er jo slettes ikke noe unormalt. -Og det kan komme ganske fort når man er kåt og også fortere når man er litt uerfaren.

Du kan bli godt kjent med kroppen din og øve på å holde lenger også ved å onanere.

Det er jo ikke så vanlig å skulle ha sex slik "offentlig", og når du får deg kjæreste igjen, vil dere kunne utforske hverandre og sex sammen i fred og ro og få fine opplevelser uten at det blir noe pinlig av det.

Hvor stor en "vanlig" penis er for en 16 -åring, varierer veldig. Noen har helt ferdig utvokst penis, og noe har mye igjen før den er helt utvokst.

En fullt utvokst penis kan jo også variere veldig i størrelse, men et sted mellom 8,5 og 10,5 cm i lengde når den er slapp, og mellom 9 og 22 cm i erigert tilstand er "vanlig"

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om kjøpepress?

Hva betyr det når regningen går til 'inkasso'?