Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en nitten år gammel jente som har gått på p-piller i to år.  Jeg sluttet med  pillene, hadde mensen (som vanlig) og selv om jeg var ferdig med mensen kom det blod på kondomet. Jeg blødde også  litt etterpå. Hva kommer det av?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en nitten år gammel jente som har gått på p-piller i to år. Jeg bestemte meg for å slutte på det, men da jeg skulle ha sex igjen kom det blod. Jeg sluttet å ta pillene, hadde mensen (som vanlig) og selvom jeg var ferdig med mensen kom det blod på kondomet og jeg blødde litt etterpå. Hva kommer det av?

SVAR

Besvart 19.10.2017 19:19:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
account_circle