Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg klar generelt, men, jeg er ikke fornøyd med kroppen min. 170, 59 kg, spisse pupper og fett på tissen. Å la kjæresten min se kroppen vil være skummelt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et spørsmål anngånde det å være klar! Oki, jeg føler meg klar sånn generellt. Men så er det det at jeg er overhode ikke fornøyd med kroppen min. Jeg vil ikke se på den i speilet, så da å la kjæresten min se den vil være skummelt. Hva om han synes at den er stygg? Og gutter legger så sykt mye press på hvordan en jentetiss skal være, og da er lurer jeg på om han liker min? Jeg er usikker der. Men hva skal jeg gjøre for å bli mer sikker på kroppen min. (Meg:170 og 59-60kg. Puppene er spisse. Fett på tissen)

SVAR

Besvart 22.10.2017 16:37:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Intimbarbering gjør at jenters kjønnsorgan blir mer synlig, og mange jenter er usikre på om kjønnsorganet deres er normalt. Hva hvis den ene kjønnsleppen er større enn den andre, eller hva hvis de indre kjønnsleppene henger utenfor de ytre? Alt sammen er like normalt!

 

Les mer
attach_file

Fitte, vulva og vagina

Vulva er betegnelsen på den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er et annet ord for skjede og er den indre delen av kjønnsorganet. Fitte er det norske ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle