Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 15 år. Jeg har snappet med en gutt, han vil ha sex, men jeg vil vente. Jeg er veldig usikker han er 16 år. Tampong spørsmål. Føler at den faller ut  og ikke sitter som den skal. Må den lenger opp?  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år. Jeg har snappet med en gutt, hvis skal møtes igjen snart, men han vil ha sex men jeg vil vente. Men er redd jeg er veldig trang til den dagen det skjer. 1) Jeg føler at når jeg setter meg ned flytter tamponger seg. Føler den skal dette ut og ikke sitter som den skal. Hva skal jeg gjøre ? Må den lengre opp? 2) Jeg er veldig usikker på å ha sex med han, og han er 16 år. Så trenger tips til å vite om hvordan man kan bli klar og trygg på hverandre. ( han har hatt sex noen ganger før) Håper på svar! Tusen takk

SVAR

Besvart 22.10.2017 17:08:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Forskjeller i seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle