Hopp til hovedinnholdet

Hei! Folk er forskjellige, så mye skjønner jo jeg også. Men hva er det egentlig aldersforskjellen som kan være mellom et par, kan være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Folk er forskjellige, så mye skjønner jo jeg også. Men hva er det egentlig aldersforskjellen som kan være mellom et par, kan være? Når man er voksen er det kanskje ikke nødvendigvis like viktig, men jeg tror ikke venninne mine ville ha syntes jeg var direkte lur, for ikke å snakke om familie.
Gutten min og jeg har bursdag med ikke så veldig mange dager mellomrom, han fyller 23 i år og jeg fyller 16. Vi har det helt flott. Jeg tror folk ville trodd det ikke ville gå mellom oss om de visste det, og at "Nei, du kan ikke elske ham, elske er ikke et ord du kan bruke før du er voksen og vet bedre." Men jeg elsker ham virkelig. Og han elsker meg. Til han traff meg trodde han at han skulle leve alene, etter de forholdene som tydligvis ikke hadde funka. Han er egentlig ganske sexfiksert (altså, alle gutter er det, så mye vet både jeg og de selv og mange andre, det ligger i naturen), forskjellen er vel bare at han er veldig åpen om det og er ikke sexfiksert alene og "gjemmer" det på en måte. Dette ser jeg egentlig opp til. Men er ikke så sikker på om andre ville vært så glad for det, i alle fall når jeg bare er 15.. enda.

Men er det ok, liksom? Han er jo 7 år eldre enn meg, og jeg har ikke noe problem med det selv, men føler at alle vil synes jeg er så dum og ikke helt klok. Jeg vet at om vi holder sammen resten av livet vil ikke 7 år bety så mye når vi kommer opp i mer voksen alder. Og barn er vi enige om å vente med til jeg er over 20. Jeg elsker ham virkelig, og det er ikke noe fjortiss-forhold, som så veldig mange har på min alder. Vi har vært sammen i snart ett år nå. Han er virkelig verdens beste, og ettersom jeg har vært syk mye det siste året har han hjulpet meg utrolig mye (ikke det at han ble så glad over å få vite at CFS er hva jeg mest sannsynlig har fått, det tok han tungt, som om han mer tok tårene for meg).

SVAR

Besvart 19.01.2009 10:57:13
account_circle