Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg onanere på en bedre måte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg onanerer svært ofte, som regel når jeg har lagt meg for at jeg skal kunne sove (Har veldig lav selvtillit og føler meg ekstremt enslig fordi jeg har ingen venner eller lignende, så det eneste høydepunktet ved dagen min er når jeg onanerer, og gjør at jeg kan sovne uten å føle meg deppresiv), men jeg har gjort dette så ofte at jeg tror penisen min er slitt ut. Det blir vanskeligere å onanere vær dag, og jeg onanerer ved å kun bruke dynen min og ikke noe annet og dette sliter veldig på penisen (jeg fikk sår av og til for et par år siden da jeg først begynte). Før var det svært lett å få en ereksjon men nå må jeg drive lenge og mye hardere enn før, og jeg blir kjempe sliten og det varer mye kortere og føles ikke like godt lenger. Hva kan jeg gjøre for at det blir lettere og mer behagelig, og ikke så vanskelig?

SVAR

Besvart 22.10.2017 18:53:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Lei av onaneringen?

Mange unge skriver til ung.no fordi de synes de onanerer altfor ofte eller de opplever onaneringen som kjedelig. Har du det også slik, kan du kanskje ha nytte av å lese her.

 

Les mer
account_circle