Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt veldig skuffet etter å ha hatt sex en gang.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har blitt veldig skuffet etter å ha hatt sex en gang. Det var ikke godt sånn som jeg hadde forventet. Så nå er bare så utrolig lei meg. Skal ikke sex være godt ? Jeg fikk orgasme og alt det der, men den var ikke sterk nok engang. Så nå er jeg bare helt knust. Har ikke noe sexliv lenger. Jeg hadde gledet meg veldig lenge til det. Ser ut som gutten nytet det mere enn meg. Så derfor har ikke det vært noe samleie mer. Hjelper ikke å massere klitoris heller. Kan jeg dra til legen å få noe som gjør orgasmen min sterkere eller at jeg får mer sexlyst. For nå begynner jeg å bli kjempe deprimert over dette.

SVAR

Besvart 23.10.2017 16:59:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle