Hopp til hovedinnholdet

Han kom ikke inn. Det var utrolig vondt, samme når jeg bruker tampong. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år. Jeg skulle i går ha sex for første gang. Problemet var at han ikke kom inni meg. Og når han fingra meg å sånt gjorde det veldig veldig vondt. Jeg lurer på hvorfor. Jeg veit at det er normalt og at det for mange gjør vondt de første gangene. Men det var utrolig vondt, det er samme greie når jeg bruker tampong. Føles helt for jævlig. Er det noe jeg kan gjøre eller er det en grunn til at det er slik, håper på svar :))

SVAR

Besvart 23.10.2017 18:08:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle