Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler ingenting når jeg har sex, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en gutt på 19 år. Har hatt sex, men har fått lite ut av det, partneren min har fått orgasme, og "fullført". Jeg føler ingenting under sex. Og dette har skjedd 2 ganger. 1 med og en uten kondom, med 2 forskjellige partnere..men ingen av dem var jomfru.. Har vært no problemer med kåtheten.. hadde visstnok drukket alkohol før begge gangene.. men har hørt at du gjerne kan føle sexen, men at du ikke kan fullføre, når man er påvirket av alkohol. Var litt av en skuffelse første gangen... Muligheten til å ha sex i edru tilstand har ennå ikke bydd seg.. så vet ikke om det er en betydelig forskjell.. Takk for svar. Elsker nettstedet foresten! Har vært til hjelp mange ganger før! :) igjen takk.

SVAR

Besvart 23.10.2017 20:00:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle