Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med en jente som gikk på p-piller. Tenkte derfor ikke noe på kondom. Dagen etterpå forteller hun at hun hadde blitt voldtatt for en stund siden. Alle testene på Hiv var negative til og med  3 mnd etter voldtekten. Er det noen grunn til bekymring mht. Hiv da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei var på fest i natt, og møte ei vi dro hjem til henne og hadde sex. Hu gikk på p piller så da tenkte jeg ikke noe på kondom. Dagen er på forteller hun at hun har blitt voldtatt og at hun hadde vært på voldtekts mottak og testet seg for hiv. Alle testene var negative ble tatt en samme dagen, en 4 uker etter på og en 8 uler og 3 mnd etter på alle var negative. Er det noen grunn til bekymring da?

SVAR

Besvart 24.10.2017 11:32:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Om hiv og aids

Her kan du lese om hiv, hvordan det smitter og ikke smitter, hvordan du kan beskytte deg mot smitte og hva du kan gjøre om du har utsatt deg for smitte eller allerede er smittet.

 

Les mer
account_circle