Hopp til hovedinnholdet

Noen tips til hvordan jeg kan bli mere selvsikker og konfortabel under sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, um.. Dette er litt kleint, men.. Jeg er veldig sjenert ovenfor sex eller nakenhet. Kjærsten min og jeg har vært sammen i 1 og et halvt år nå, og jeg elsker henne veldig høyt. I høstferien dro vi alene til familien hennes sin hytte, det var veldig hyggelig. En av kveldene vi var der og satt med peisen, begynte hun og røre meg veldig intimt. Hun sa at hun var klar og lurte på om jeg var klar for å miste den. Jeg sa ja og etter det utviklet ting seg. Hun virket bare så selvsikker.. Som nevn er jeg veldig sjenert når det kommer til sånt. Jeg føler meg ikke bra nok for henne. Jeg bare lurer på om dere har noen tips til hvordan jeg kan bli mere selvsikker og konfortabel under sex?

SVAR

Besvart 25.10.2017 05:44:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle