Hopp til hovedinnholdet

Så bestevenninna mi onanere. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor i kollektiv. En dag var nesten alle ute, det var bare meg, bestevenninna mi og en annen fyr jeg ikke egentlig kjenner så godt hjemme. Uansett- Jeg lette etter mobilen min og tenkte at det var en god sjanse for at den kunne være inne på hennes rom, fordi vi henger mye sammen. Jeg skulle ha banket på først. . . For jeg gikk rett inn på henne kliss naken og onanerende på sengen. Hun skvatt og jeg slamret igjen døren så fort jeg kunne. Senere på kvelden, når vi var alene spurte hun meg om jeg hadde rørt meg selv etter at jeg så henne. Jeg løy og sa nei, men jeg tror hun så at jeg løy fordi hun har ikke snakket med meg siden. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg føler meg så skitten.

SVAR

Besvart 25.10.2017 18:34:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Derfor varierer sexlysten din

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle