Hopp til hovedinnholdet

Er det noen måte å ikke bli så kåt på?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et lite problem. Når jeg blir kåt, blir jeg veldig våt. Det renner ut av tissen min. Når jeg onanere synes jeg det egt bare er mer opphissende. Men da jeg er på skolen eller er med andre kan det bli ett problem. For det kommer gjennom buksa og trusa. Det ser ut som jeg har tisset på meg. Går det ann å forhindre dette? Også blir jeg veldig mye kåt. Bare i dag har jeg onanert 13 ganger. Så når jeg ikke er hjemme onanerer jeg som regel på offentlige toaletter. Men når jeg ikke får gjort det. Går jeg som regel å gjemmer meg unna litt. Sånn at jeg kan dra ned buksa uten at noen forhåpentlig vis kommer å ser meg. Jeg føler jeg onanerer over alt hele tiden. På bussen, på skolen, på biblioteket, butikken, i skogen osv... rart jeg ikke har blitt tatt enda. Men er det noen måte å ikke bli så kåt på?

SVAR

Besvart 25.10.2017 19:22:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle