Hopp til hovedinnholdet

Uansett hvor fort jeg gjorde det, så ble jeg ikke hard, derfor var det ikke deilig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg møtte en jente som jeg likte for to dager siden. I går så hadde vi sex, men jeg hadde et problem. Jeg var jomfru, men jeg visste hva jeg skulle gjøre. Jeg prøvde å fingre henne først, men hun ville ikke det, men etter en stund hadde hun tatt av seg trusen. Da jeg skulle putte på kondomen, var jeg ikke hard, men jeg prøde, og jeg ble sånn halvveis hard. Men jeg klarte amdri å bli helt hard, selv om jeg puttet den inni. Jeg skjønte ingenting. Uansett hvor fort jeg gjorde det, så ble jeg ikke hard og derfor var det ikke så deilig. Hva sker? Hva skal jeg gjøre neste gang? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 25.10.2017 18:15:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Puberteten starter som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter. Det er umulig å forutse hvor raskt endringene i kroppen kommer til å skje, men rekkefølgen på endringene er ganske forutsigbar. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle