Hopp til hovedinnholdet

Han er hoven på penis.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. for ca 5 dager siden begynte jeg å få ganske vondt i penisen. Jeg trodde dette kom til å gå over etter noen dager men det gjorde det ikke, nå er det ikke like vondt i sidene, men har merket at jeg har fått en liten "tjukk" "ring" ca 1 cm nedenfor penishodet, lurer på hvorfor jeg har vondt og hva denne "ringen" er for noe. det gjør spesielt vondt når jeg får stiv og skal onanere. Takk for hjelp.

SVAR

Besvart 27.10.2017 20:06:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
account_circle